Hoe een kaart embossen?

In deze video kan je zien hoe je een kaart kan embossen. Deze kaarten kun je gebruiken als achterkant van een kaart of voor de layout in je scrapbook. Om de kaart te kunnen embossen gebruiken we hier de "Sizzix Big Shot Pro machine", maar er zijn talloze verschillende kleinere machines verkrijgbaar. ( zie onze shop ) .  Je neemt dan een stuk hard papier of (karton) en steek deze tussen de embossing folder. Leg de embossing folder met de kaart op de plaat van de machine en sandwich deze met een doorzichtige plaat er bovenop te leggen. Draai heel het geheel door de machine, Op deze manier is je kaart geembosd en zie je duidelijk het relief op de kaart verschijnen. Er zijn 1001 embossing folders verkrijgbaar, in deze video gebruiken we de uurwerken.

 

Bekijk de volgende video

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0