Een scrapbook album kiezen (deel1)


Album ontwerp en de bouw van een album is creatief geëvolueerd van een dubbeltje instore selectie tot een groot aantal stijlen en maten van scrapbook albums. De talloze album opties is soms overweldigend - maar er is hoop. Het kiezen van het juiste album kan worden vereenvoudigd door inzicht te krijgen in wat er beschikbaar is en hoe de verschillende albums worden gebruikt.

Overweeg je om een album te kopen? Denk na over het volgende:

 

  • Beschikbaarheid: Vind ik bij de stijl van mijn album pagina beschermers wanneer ik deze wil vervangen of ik ze nodig heb in een extra album?

 

  • Vorm versus functie: terwijl het album dat je gekozen hebt een ongelooflijk mooi design heeft, moet je je ook afvragen of het past bij jou stijl van scrapbooking? Is het trendy? Word ik het beu door de jaren heen? Zie ik het graag staan in mijn boekenkast? Is het geschikt voor 'omvangrijke pagina's ' of het aantal pagina's die ik heb?

 

  • Kosten: Kan ik het mij veroorloven meer albums te kopen als ik ze nodig hebt? Is het mogelijk de gespecialiseerde onderdelen te kopen (pagina beschermers, berichten, speciale pagina's, enz.) als ik meer lay-outs aan het album wil toevoegen?

 

  • Constructie: Is het album, duurzaam, sterk en makkelijk te gebruiken?

 

Scrapbook voorbeelden

Reactie schrijven

Commentaren: 0