Hoe een kaart maken met maskeervloeistof en waterverf?

Deze kaart is gemaakt met maskeervloeistof of Masking fluid, masking fluid is een silicoon achtige vloeistof die je aanbrengt op de kaart door middel met een klein flesje waarin een fijne holle naald zit, het woord te schrijven dat jezelf wenst. In het geval van deze kaart "Hallo". Als je begint te schrijven met het flesje Masking Fluid zal je merken dat het een zéér vloeibare substantie is die na een half uur harder begint te worden zoals bij silicoon. Zoals je kan zien op de foto is er op een wit blad het woord "Hallo" geschreven met de maskeervloeistof of masking fluid en pas nadat het duidelijk droog was, zijn de kleuren met waterverf aangebracht.

 

Bekijk zeker deze video: "Hoe een kaart maken met waterverf"

 

Voor de producten die gebruikt zijn bij deze kaart, kun je terecht in de winkel.

 

 

Enroll Today!

Reactie schrijven

Commentaren: 0