Wat zou je willen leren over scrapbooking?

Een scrapbook maken is soms moeilijk in het begin, hoe moet je eraan beginnen, welke materialen zijn er beschikbaar, welke producten kan je gebruiken en waarschijnlijk nog veel meer vragen die je hebt, die het begin van je persoonlijk scrapbook tijdelijk uitstellen.

 

Hier bij scrapbookmaken.com zoeken we naar oplossingen voor de problemen en vragen die je hebt over scrapbooking of bij het gebruiken van bepaalde producten en technieken die je helpen om een scrapbook te maken.

 

Daarom zouden we je willen vragen om een comment achter te laten met wat je graag zou willen leren of zien door een video of door een stappenplan met voorbeelden en afbeeldingen om je verder te helpen bij het maken van je scrapbook.

 

We horen het graag!

 

 

Commentaren: 0